Γνωρίστε
το Ζαγόρι & την Κόνιτσα
Διακοπές με ηλεκτρικά ποδήλατα
Δίλοφο - Πέτρινο γεφύρι Κόκορη/Νούτσου - Καπέσοβο - Σκάλα Βραδέτου - Βραδέτο - Μπελόι - Φαράγγι Βίκου - Τσεπέλοβο - Γυφτόκαμπος - Σαρακατσάνικη Στάνη - Ηλιοχώρι - Μπάλτα ντι Στρίγκα - Βρυσοχώρι - Σμόλικας - Τύμφη - Αώος - Παλιοσέλι - Εκκλησία Αγίας Παρασκευής - Κόνιτσα - Πάπιγκο - Βοϊδομάτης - Κολυμπήθρες
Η εκδρομή μας αυτή αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει την περιοχή των Ζαγοροχωρίων αλλά και της Κόνιτσας κάνοντας ποδήλατο σε μοναδικά και σπάνιας ομορφιάς τοπία.
Διάρκεια
5 Days
Ελάχιστη συμμετοχή
4 Άτομα
Ποδηλασία
Με ηλεκτρικό ποδήλατο
Περπάτημα
Περιλαμβάνει μικρές πεζοπορίες
Κολύμπι
Στα γαλαζοπράσινα νερά της Μπάλτα ντοι Στρίγκα και του Βοϊδομάτη
Πικνίκ
Με παραδοσιακές πίτες, φρούτα εποχής, τσίπουρο και πολλά άλλα
Εξερευνήστε την ομορφιά του Ζαγορίου με ηλεκτρικό ποδήλατο
Η εκδρομή μας αυτή αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει την περιοχή των Ζαγοροχωρίων αλλά και της Κόνιτσας κάνοντας ποδήλατο σε μοναδικά και σπάνιας ομορφιάς τοπία. Στην εκδρομή αυτή θα γνωρίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την πλούσια ιστορία του Ζαγορίου και της ακριτικής Κόνιτσας. Θα επισκεφτούμε με ηλεκτρικό ποδήλατο τα πιο γραφικά, γνωστά αλλά και άγνωστα, παραδοσιακά χωριά της περιοχής και θα δοκιμάσουμε τις αυθεντικές γεύσεις των φαγητών και ποτών του τόπου. Θα συναντήσουμε φανταστικά τοπία με άγρια βουνά, πέτρινα γεφύρια που στέκουν αγέρωχα για χρόνια. Θα κάνουμε μικρές πεζοπορίες σε πανέμορφα και ιστορικά μονοπάτια εντός του εθνικού πάρκου Βίκου-Αώου και θα έχουμε τη δυνατότητα να κολυμπήσουμε σε πεντακάθαρα ποτάμια και καταρράκτες. Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το highlight της περιοχής, βαθύτερο φαράγγι του κόσμου, το φαράγγι του Βίκου.
Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει κάποιος μια περιοχή είναι κάνοντας ποδήλατο και γι’αυτό το λόγο ετοιμάσαμε, ίσως, την πιο ολοκληρωμένη εκδρομή στην περιοχή του Ζαγορίου και της Κόνιτσας. Είμαστε παραπάνω από σίγουροι ότι με τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα η εκδρομή αυτή θα σας μείνει αξέχαστη, θα σας ταξιδέψει πολλά χρόνια πίσω στον χρόνο και θα λατρέψετε και εσείς την κουλτούρα και τον τόπο μας.
- Τιμή κράτησης: 850€/άτομο
- Ημερομηνίες εκδρομής: Κατόπιν αιτήματος
- Ελάχιστη συμμετοχή: 4 άτομα
- Προσφέρουμε ειδικές τιμές για οικογένειες και παρέες φίλων

Πρόγραμμα εκδρομής
Η εκδρομή μας αυτή αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει την περιοχή των Ζαγοροχωρίων αλλά και της Κόνιτσας κάνοντας ποδήλατο σε μοναδικά και σπάνιας ομορφιάς τοπία. Στην εκδρομή αυτή θα γνωρίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την πλούσια ιστορία του Ζαγορίου και της ακριτικής Κόνιτσας. Θα επισκεφτούμε με ηλεκτρικό ποδήλατο τα πιο γραφικά, γνωστά αλλά και άγνωστα, παραδοσιακά χωριά της περιοχής και θα δοκιμάσουμε τις αυθεντικές γεύσεις των φαγητών και ποτών του τόπου. Θα συναντήσουμε φανταστικά τοπία με άγρια βουνά, πέτρινα γεφύρια που στέκουν αγέρωχα για χρόνια. Θα κάνουμε μικρές πεζοπορίες σε πανέμορφα και ιστορικά μονοπάτια εντός του εθνικού πάρκου Βίκου-Αώου και θα έχουμε τη δυνατότητα να κολυμπήσουμε σε πεντακάθαρα ποτάμια και καταρράκτες. And of course, we could not miss the highlight of the area, the deepest canyon in the world, the Vikos canyon.We do believe that the best way for someone to get to know an area is by bicycle and for this reason we have prepared, perhaps, the most complete excursion in the area of Zagori and Konitsa. Είμαστε παραπάνω από σίγουροι ότι με τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα η εκδρομή αυτή θα σας μείνει αξέχαστη, θα σας ταξιδέψει πολλά χρόνια πίσω στον χρόνο και θα λατρέψετε και εσείς την κουλτούρα και τον τόπο μας.
Η εκδρομή μας ξεκινάει από το πανέμορφο και πιο παραδοσιακό χωριό της περιοχής, το Δίλοφο. Συνάντηση στο χωριό και μετά τις απαραίτητες ενημερωτικές οδηγίες, ξεκινάμε τη διαδρομή μας. Πρώτη μας σύντομη στάση μετά από 10 λεπτά στο γεφύρι του Κόκορη, το πιο πολυφωτογραφημένο γεφύρι -σήμα κατατεθέν- της περιοχής. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε προς το Καπέσοβο, το ήσυχο χωριό με τα πανέμορφα πέτρινα σπίτια και καλντερίμια, όπου και θα έχουμε μια σύντομη περιήγηση στο χωριό με τα πόδια, περνώντας από την περίφημη Πασχάλειο σχολή, το άλλοτε μεγαλύτερο σχολείο του χωριού με την πλούσια βιβλιοθήκη του. Αφού αφήσουμε το Καπέσοβο, θα ανηφορίσουμε για το υψηλότερο χωριό του Ζαγορίου, το Βραδέτο. Η ανάβαση φαίνεται απαιτητική, όμως, χάρη στα ηλεκτρικά μας ποδήλατα, θα απολαύσουμε την κυριολεκτικά μοναδική θέα και αγαπημένη πολλών επισκεπτών. Φτάνουμε στο Βραδέτο, όπου και θα έχουμε την ευκαιρία να πιούμε καφέ στο χωριό. Έπειτα, αφήνουμε τα ποδήλατά για να ξεκινήσουμε μια εύκολη πεζοπορία μισής ώρα για το καλύτερο σημείο (θέση Μπελόη), όπου μπορεί κάποιος να δει το μοναδικό Φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου, σε αναλογία πλάτους-βάθους. Αφού βγάλουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες και θαυμάσουμε το μεγαλείο της φύσης, επιστρέφουμε στο Βραδέτο για το μεσημεριανό φαγητό μας στην πλατεία του χωριού. Έπειτα, αποχαιρετάμε το χωριό και ετοιμαζόμαστε να περπατήσουμε την ιστορική «Σκάλα του Βραδέτου», με τα πάνω από 1200 σκαλοπάτια, η κατασκευή της οποίας διήρκησε περίπου 20 χρόνια. Στη διαδρομή μας θα θαυμάσουμε τη μοναδική αρχιτεκτονική του πέτρινου αυτού μονοπατιού ακούγοντας την πλούσια ιστορία που κρύβει πίσω του. Φτάνουμε στην απέναντι πλευρά του Καπεσόβου, όπου και βρίσκουμε πάλι τα ποδήλατά μας για τα τελευταία 20 λεπτά (περίπου) μέχρι το Τσεπέλοβο, όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο σε τοπική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αποχαιρετάμε το Τσεπέλοβο. Ανεβαίνουμε στα ηλεκτρικά ποδήλατα και αναχωρούμε για μια πανέμορφη διαδρομή προς τους καταρράκτες του Ηλιοχωρίου. Αφού περάσουμε το χωριό Σκαμνέλι, το τοπίο αλλάζει εντελώς. Μέσα σε μια υπέροχη καταπράσινη διαδρομή συνεχίζουμε για περίπου μία ώρα, μέχρι τον «Γυφτόκαμπο» και τη Σαρακατσάνικη Στάνη, ένα μοναδικό υπαίθριο μουσείο με τα κονάκια, αναπαριστώντας τον παλιό τρόπο ζωής των Σαρακατσαναίων κτηνοτρόφων-νομάδων. Εδώ, θα πραγματοποιήσουμε μισή ώρα στάση για την ξενάγησή μας στα κονάκια των νομάδων. Στη συνέχεια, αποχαιρετάμε τη Σαρακατσάνικη Στάνη, ανεβαίνουμε στα ηλεκτρικά ποδήλατα για μισή ώρα περίπου μέχρι το χωριό Ηλιοχώρι. Εκεί, θα αφήσουμε τα ποδήλατα και θα κατηφορίσουμε 1 χλμ με τα πόδια για τους καταρράκτες του χωριού, έναν «κρυμμένο παράδεισο», όπου δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε μια βουτιά στα δροσερά γαλαζοπράσινα νερά του. Μετά τα απαραίτητα σνακ και ποτά, ανηφορίζουμε για να συναντήσουμε ξανά τα ποδήλατά μας και να αναχωρήσουμε για το υπέροχο πικνικ μας με παραδοσιακές πίτες και άλλα σπιτικά τοπικά εδέσματα. Μετά το πικνικ, μας απομένει το τελευταίο ποδηλατικό μέρος της ημέρας και φτάνουμε στο τελευταίο χωριό του Ζαγορίου, το πανέμορφο Βρυσοχώρι. Τακτοποίηση στον ξενώνα μας. Το βραδάκι θα φάμε στο μικρό καφενείο-εστιατόριο του χωριού σπιτικά φαγητά και γλυκά ακούγοντας ιστορίες του τόπου από τους λιγοστούς ντόπιους κατοίκους του χωριού. Διανυκτέρευση.
Το πρωί μας βρίσκει στο Βρυσοχώρι. Η σημερινή μας διαδρομή από εδώ και πέρα είναι διαφορετική σε σχέση με την περιοχή του Ζαγορίου. Σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής θα απολαμβάνουμε την εκπληκτική θέα των κορυφογραμμών της Τύμφης. Αφού πάρουμε το πρωινό με τη υπέροχη θέα της κορυφής Τσούκα Ρόσα και των άλλων κορυφών απέναντί μας, αναχωρούμε με προορισμό την Κόνιτσα. Μετά από περίπου 15 λεπτά, συναντάμε τον ποταμό Αώο, έναν από τους ελάχιστους εναπομείναντες ποταμούς ελεύθερης ροής της Ευρώπης. Μια μικρή στάση στο ποτάμι και αναχωρούμε για το Παλαιοσέλι. Φτάνοντας στο χωριό, θα κάνουμε μια σύντομη στάση στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με την χαρακτηριστική της κλίση (2 μοίρες μικρότερη από τον πύργο της Πίζας) και συνεχίζουμε για 15 περίπου λεπτά για το χωριό Ελεύθερο, όπου και θα γευματίσουμε στην ταβέρνα του χωριού. Μας απομένει περίπου μίαμιση ώρα για την Κόνιτσα σε μια υπέροχη διαδρομή μέσα σε δασώδη περιοχή με φανταστικά τοπία. Άφιξη στην πόλη της Κόνιτσας, όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδι αξίζει μια βόλτα στο χαρακτηριστικό πέτρινο γεφύρι της Κόνιτσας. Θα κλείσουμε την ημέρα μας με γεύμα σε τοπική ταβέρνα με παραδοσιακά φαγητά. Διανυκτέρευση.
Την 4η μέρα παίρνουμε το πρωινό μας στην Κόνιτσα και ετοιμαζόμαστε για την αναχώρησή μας με προορισμό το μοναδικό χωριό του Ζαγορίου, το Πάπιγκο. Σήμερα η διαδρομή είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες. Την θέση των πυκνών δασών, των ορεινών χωριών και των ψηλών κορυφών παίρνουν η πεδιάδα της Κόνιτσας, τα βουνά της Νότιας Αλβανίας και ο Αωός ποταμός που έχει ενωθεί με τον Βοϊδομάτη λίγο πριν συνεχίσει το ταξίδι του για την Αδριατική θάλασσα. Αποχαιρετάμε την όμορφη πόλη της Κόνιτσας και μετά από περίπου 30 λεπτά, φτάνουμε στην περιοχή «Μπουραζάνι». Εδώ θα κάνουμε μια σύντομη στάση για να δούμε τον νερόμυλο της περιοχής και να δούμε από κοντά τον τρόπο πλυσίματος που χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα κάποιοι ντόπιοι για τα ρούχα και τα χαλιά τους χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού. Στη συνέχεια, συνεχίζουμε με τα ηλεκτρικά ποδήλατα για περίπου μία ώρα σε μια από τις ωραιότερες διαδρομές της περιοχής, καθώς η θέα μπροστά μας είναι μοναδική. Ο κάμπος της Κόνιτσας και η Χαράδρα του Αωόυ ποταμού, το σημείο που ενώνεται ο Αώος με τον Βοϊδομάτη και το φαράγγι του Βίκου και με τους πύργους της Αστράκας σίγουρα θα σας καθηλώσουν. Μπαίνουμε ξανά, πλέον, στην περιοχή του Ζαγορίου, περνάμε το χωριό της Αρίστης και μας απομένουν 10 λεπτά για τη μεγάλη στάση και το πικνικ δίπλα στο ποταμό Βοϊδομάτη, έναν από τους πιο καθαρούς και κρύους ποταμούς της Ευρώπης. Μια βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά του ποταμού σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας αναζωογονήσει. Απομένουν περίπου 45 λεπτά σε μια μοναδική διαδρομή προς το Πάπιγκο. Άφιξη στο χωριό και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο σε ταβέρνα του χωριού. Διανυκτέρευση.
Σχεδιάσαμε την εκδρομή μας έτσι ώστε η τελευταία μέρα να είναι αρκετά χαλαρή και να απολαύσετε το Πάπιγκο, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο όμορφα χωριά του Ζαγορίου. Μετά το πρωινό μας, θα κάνουμε μια μικρή βόλτα στα πέτρινα καλντερίμια του χωριού αλλά και προς τις περίφημες κολυμπήθρες της περιοχής. Επιστροφή στο χωριό και μεταφορά στο Δίλοφο.
Τι περιλαμβάνεται
στην τιμή;
- Ηλεκτρικό ποδήλατο CUBE Touring Hybrid ONE 500 ή GIANT Talon E+ 3 29
- Κράνος, μπουκάλι νερού (αντανεμικό, αδιάβροχο, τσάντα ποδηλάτου και πρόσθετος εξοπλισμός ποδηλασίας)
- 4 γεύματα σε τοπικά εστιατόρια και ταβέρνες
- 4 δείπνα στις ταβέρνες του χωριού
- 2 πικνίκ με τοπικά προϊόντα
- 4 διανυκτερεύσεις και πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο σε τοπικούς ξενώνες/ξενοδοχεία
- Πιστοποιημένοι τοπικοί οδηγοί ποδηλάτων
- Όχημα υποστήριξης καθ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής
- Ταξιδιωτική ασφάλιση
- ΦΠΑ
Τι ΔΕΝ περιλαμβάνεται
στην τιμή;
- Μεταφορά από και προς τα αεροδρόμια (ή σταθμούς λεωφορείων)
- Μεταφορά στο σημείο αναχώρησης
- Διανυκτερεύσεις πριν και μετά την εκδρομή
- Αγορά παραδοσιακών ποτών και αναμνηστικών σουβενίρ στην περιοχή
- Επιπλέον γεύματα και ποτά εκτός από τα γεύματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της εκδρομής



TAILOR MADE E-BIKE ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Θέλετε να επισκεφτείτε ένα μέρος διαφορετικό από αυτά που σας έχουν ήδη προτείνει; Θέλετε να κάνετε e-cycle αλλού στην Ελλάδα; Πείτε μας την ημερομηνία που θα έρθετε, το πλάνο και τις προτιμήσεις σας και θα οργανώσουμε τις καλύτερες δυνατές διακοπές με ηλεκτρικό ποδήλατο για εσάς. Ανυπομονούμε να ακούσουμε νέα σας!
Κάντε την κράτησή σας για την εκδρομή:
Ζαγόρι & Κόνιτσα
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε
Συχνές Ερωτήσεις
Βασική προϋπόθεση για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στις ποδηλατικές μας εκδρομές είναι να ξέρει να οδηγεί ποδήλατο. Χάρη στην ηλεκτρική υποβοήθηση των ποδηλάτων, χρειάζεστε απλά ένα απλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Στις ξεναγήσεις μας μπορούν να συμμετέχουν από 4 έως 12 άτομα. Για λιγότερα από 4 άτομα η εκδρομή πραγματοποιείται με επιπλέον χρέωση, κατόπιν συνεννόησης.
Όλες οι εκδρομές μας έχουν στάσεις κάθε μισή ώρα (περίπου) ανάλογα με τα σημεία ενδιαφέροντος και τη διαδρομή. Φυσικά, αν κριθεί απαραίτητο και ζητηθεί, μπορούν να γίνουν περισσότερες.
Σε περίπτωση ελαφριάς βροχής παρέχονται αδιάβροχα και συνεχίζουμε την πορεία της διαδρομής μας. Ωστόσο, σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης, η εκδρομή διακόπτεται μέχρι να το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Όλες οι ποδηλατικές μας εκδρομές πραγματοποιούνται πάντα με πιστοποιημένο οδηγό-συνοδό ποδηλάτου και αυτοκίνητο υποστήριξης.
Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις εκδρομές μας, πάντα με τη συνοδεία ενήλικα-κηδεμόνα. Διαφορετικά, θα χρειαστούμε δήλωση από τον γονέα.
Παιδιά από 14 ετών και άνω (με ελάχιστο ύψος 150 cm) μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους ηλεκτρικό ποδήλατο. Για τα μικρότερα παιδιά, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ετικέτας κατά μήκος του παιδικού ποδηλάτου που συνδέεται με το ηλεκτρικό ποδήλατο ενός ενήλικα. Για βρέφη έως 22 κιλά χρησιμοποιούμε παιδικά καθίσματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Σε κάθε εκδρομή σας παρέχουμε τον βασικό εξοπλισμό (κράνος, νερό κ.λπ.) και φυσικά, αν θέλετε, μπορείτε να φέρετε τον προσωπικό σας ποδηλατικό εξοπλισμό και θα τον προσαρμόσουμε στα ποδήλατά μας.
Δεν χρειάζεται να έχετε σακίδιο κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα μεταφέρονται με ασφάλεια με το συνοδευτικό αυτοκίνητο της εταιρείας μας. Επίσης, τα ποδήλατα έχουν μικρές τσάντες για να αποθηκεύετε τα απαραίτητα (κινητό τηλέφωνο, σνακ κ.λπ.).
Στις πολυήμερες εκδρομές, όλες οι αποσκευές μεταφέρονται με ασφάλεια από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο (ανάλογα με την ξενάγηση) με το συνοδευτικό αυτοκίνητο, χωρίς να χρειάζεται να φροντίσετε εσείς για τη μεταφορά τους.
Το κράνος είναι απαραίτητος εξοπλισμός για κάθε αναβάτη και καμία από τις εκδρομές μας δεν γίνεται χωρίς την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας.
Παρέχουμε ασφάλεια αστικής ευθύνης σε όλους τους συμμετέχοντες στις εκδρομές μας. Για επιπλέον ταξιδιωτική κάλυψη, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με εμάς είτε με τον ασφαλιστικό σας πάροχο.
Αφού επιλέξετε την εκδρομή που σας ενδιαφέρει, συμπληρώνετε τα βασικά σας στοιχεία και διαβάζετε-αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής στις εκδρομές μας. Σε επόμενη φάση, θα σας ζητηθεί να μας δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συμμετέχοντα. Η τελική επιβεβαίωση της κράτησης επιβεβαιώνεται με την κατάθεση του 30% του συνολικού ποσού.
Η προκαταβολή καθώς και η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με μετρητά ή κάρτα στο γραφείο μας είτε με μεταφορά-κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.
The cancellation policy as well as all conditions of participation in our tours are described in detail in the category “Terms of service”🡪”Advanced Payment -Cancellation policy”.
All our tours are carried out by electric bikes only.
On all our tours we use our company’s electric bikes, which have been tested and are fully functional.
We can arrange your transportation to/from airports/ports at an additional cost.
Of course, we can take care of booking extra nights as well as any other travel service you need.
We love animals! We will gladly accept, properly care for and transport your four-legged family member in the support car. However, your prior communication with us is necessary.
Important:
Since hospitality is a defining feature of our mentality, you are very welcome to meet us a day before the tour so as to see and test our bikes and equipment and to discuss all issues related to your tour. We will be very glad to talk with you enjoying a nice meal of traditional flavors at a local restaurant. If you are interested in meeting us before your tour, all you have to do is to indicate your willingness on the reservation form.
- Tour photos























Don't listen to us,
listen to our guests!
EXCELLENT Based on 73 reviews שי ר3 September 2023Verified if you were thinking of taking a trip in northern Greece....don't give Bikewise .ועל החוויה איתם Bikewise רוצה להמליץ לכם בחום על הציוד חדיש ואיכותי, המסלול שעשינו היה מדהים וחוויתי ולמרות אורכו מתאים גם למשפחות בשל המנוע החשמלי שמסייע. הפיקניק המדהים במקום מדהים שעשינו….יחד איתם כמובן והקפיצה למפל הקפוא. מעבר ליום המקסים שחווינו כמשפחה אני רוצה לתת מילה טובה לאנשים שם. החוויה היא לגמרי מפגש עם אנשים מדהימים. כל מדריך שליוה אותנו היה אישיות בפני עצמה…האכפתיות, המקצוענות, היחס האישי, הרצון האמיתי שהכל יהיה מושלם. Bikewise אם חשבתם לעשות טיול בצפון יוון….אל תוותרו על שי would like to warmly recommend you the experience of traveling with the e-bike company "Bikewise" The is modern and high quality equipment , the route we did that was amazing and experiential and despite its length is also suitable for families due to the electric motor that helps. The amazing picnic in the amazing place that we did....together with them of course... and the jumping into the frozen waterfall. Beyond the lovely day we experienced as a family, I want to give a good word to the people there. The experience is completely a meeting with amazing people. Each guide who accompanied us was a personality in...the care, the professionalism, the personal attitude, the true desire for everything to be perfect. if you were thinking of taking a trip in northern Greece....don't give Bikewise Νάσια Α1 September 2023Verified Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ! Η εμπειρία μας με τα ποδήλατα στα Τζουμέρκα ήταν κάτι το μοναδικό. Σε δυο κιόλας μέρες, είδαμε τόσα πολλά χωριά και μέρη με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Τα τοπία ήταν μαγευτικά, οι υπηρεσίες που μας δόθηκαν εξαιρετικές. Τα παιδιά , ο Λευτέρης και η Χάρα είναι επαγγελματίες με όρεξη και διάθεση να προσφέρουν το καλύτερο!!! Αξέχαστη εμπειρία!! Yossi Z11 August 2023Verified E-bike tour We went on a full day trip Two families with 5 kids ages 9-17 It was an amazing experience in a beautiful view with a surprising picnic with local quality products at the end. Lefteris and Chara we're very kind and attentive and gave high priority to safety. We highly recommend a trip withBijewise. מומלץ בחום !! CasualSunseeker8 August 2023Verified Amazing bike tours not to be missed. 5th to the 9th of May. Cycle tour of Zagori Tour of Zagori 5th to the 9th of May I had started writing a detailed description of the tour that we carried out on the bikes into Zagori between the 5th and the 9th of May. So impressed were we on the completion of that tour that I had just finished my first complete page of my review and realised that it would be very long and that I should shorten It. The bottom line is that we had the most astonishing time. The scenery was beautiful, the information that our guide (Lefteris) gave us was extremely detailed and interesting. It was absolutely clear to us that he had a great pride in his local area and the penultimate stop on this tour was in his local town. I had made the misconception of thinking that riding in central Greece would be a very dry and dusty place. Nothing could be further from the truth. I have visited the Grand Canyon in Arizona and the scenery that we saw during our tour, there was by far and away more spectacular than that. Every day on the tour was planned with great precision and our stopping point were always extremely interesting. Coupled with that every day lunch was provided for us and I have to say it was always incredible. Home-made food produced and laid out beautifully and incredibly scenic places. We could not have wanted for more. Every night we stayed in a different accommodation and each and everyone of them had its own individual character. Once again, we could not have chosen better places to stop. Every night we were taken out to a local restaurant and bar and the food that we ate during our four days was simply delicious. The silver lining around this particular cloud was that we did not have to pay for any of it and it was incorporated into our tour. As such the tour itself was incredibly good value and we are looking forward to going back to Greece again and do a different tour in another location. We cannot recommend the two are highly enough. We are also completely converted on the idea of E bikes! . Even though we did basically incredible climbs up mountains, the fact that we were on an E bike made it, whilst not very easy, easy enough that even though we had not ridden for a while, doing amazing climbs in the mountains was easily achievable. Our guides, Lefteris and Chara were simply delightful, and every day in the company was a great pleasure. I would not hesitate to recommend this cycling tour to anybody. If I had to give it a rating it would be a massive 5 stars and we cannot wait to do it again. M.M.14 August 2022Verified IMPERDIBILI!!! Hara e Lefteris sono fantastici!! Organizzatori perfetti, simpatici e competenti. Consigliamo il giro in bici per conoscere luoghi magici . Mapi13 August 2022Verified Such a perfect day We spent a wonderful day in Zagoi area, riding from a village to another village, trekking and swimming in a beautiful waterfall. We enjoyed everything: the delicious picnic, the ride under the rain and under the sun, the walk the fall, the visit of the open air museum. Lefteris and Chara are so good in organizing the trips, explaining things and telling the stories and they have a good heart. You can’t loose an experience like this. ❤️ i love to ski27 July 2022Verified Highlight of our trip to Epirus Who says that Greece is just beaches and archeological sites? Booked a trip with Lefteris and Hara via their site and must say from the beginning they went out of their way to put together the best excursion for us. They were helpful, accommodating, sensitive to our needs and extremely thoughtful. Excellent communication in planning our trip was the key. They both met us at the beginning of the tour , went through the plan of the day and were open to questions. We had a wonderful time biking with Lefteris for a bit less than 40 km with the help of the e bikes provided Had coffee and lemonade in Papigo and ended the tour with an excellent lunch on the next to river.( the pictures is of our hosts) Top notch, we couldn’t have expected better Highly recommended and a must ! Lena D16 July 2022Verified Amazing experience We booked the ride from Kaoesovo village to the waterfalls near Iliohori waterfalls. Lefteris and Hara were very friendly and helpful. The itinerary was fantastic, the bikes brand new and the pick nick at the end of our journey the "cherry on the cake"... Thank you guys, see you in our next trip to Zagorohoria Wanderer1977779550012 July 2022Verified Vélo Zagoria Très belle expérience, le matériel est au top, les organisateurs sont attentifs à chacun et très sympathiques. Excursion vivement conseillée qui permet de découvrir cette région autrement. Girafe177 July 2022Verified Randonnée Nous avons veçu une super aventure. Organisation très professionnelle. Matriel de très bonne qualité. À refaire sans modération.????????????????